Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокусливим образом.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала мільйонній армії шанувальників у своїх Insta Stories, як перекушує під час нічних зйомок. На опублікованому відео Кароль позує перед дзеркалом у своїй гримерці.

Для зйомок артистка вибрала розкішне вбрання з чорного атласного топа з глибоким вирізом у зоні декольте, а також чорної спідниці середньої довжини.

Крім того, на її туалетному столику можна помітити багато косметики, серед яких також стоїть судочок з їжею. Мабуть, знаменитість не проти перекусити в перервах між зйомками.

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.