На півночі Нью-Йорка невідомий чоловік в капюшоні і з амської на обличчі спалив так звану "Церкву Сатани".

Ця будівля була раніше одним з головних об'єктів поклоніння культу, 1900 року побудови. "Будинок Хелловіна" згорів дотла. Видання Poughkeepsie Journal повідомляє, що завдяки камерам відеоспостереження відомо, що чоловік підійшов до будинку близько п'ятої години ранку з двома каністрами і паливом, яке розлив на ганок і підпалив.

У той момент в будівлі знаходилися дві людини, яким все ж вдалося вчасно вибігти з нього і не постраждати. Спочатку, побудований в 1900 році будинок належав сімейству Аддамс, що дивним чином збігається з прізвищ персонажів усіма відомого фільму про божевільну сімейку.

Будівля використовувалася для обрядів привенженцев сатанинського культу, а один з членів церкви навіть порівняв підпал з терактом.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Всі в шоці і всі в окрузі стурбовані. Хто б це не зробив, ми всі будемо прокляті. Тепер для нас настане пекло і прийде час платити", — повідомив він.

Всередині будинок був прикрашений скульптурами диявола з рогами. На під'їзній доріжці до будинку там знаходився катафалк.

Нагадаємо, на відомого українського журналіста напали: підпалили вночі, сусіди розповіли все

Як повідомляв "Знай.ua", нервовий чоловік спалив багатоповерхівку після сварки з дружиною - Погорільці вибігали, в чому мати народила

Знай.ua писав, під Києвом тривають підпали, з неба сиплеться попіл,- "Летить, як сніжинки"