Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі. Так, зараз у Facebook на сторінку артистки підписано понад 350 тисяч користувачів.

Не так давно на офіційній сторінці зірки поділилися чудовою новиною – Світлана Лобода стала героїнею прем'єрного випуску нового шоу "Мій плейлист" на каналі M1.

Також там з'явився ролик, в якому співачка сидячи на троні з "Гри престолів" веде програму і розповідає українською мовою про улюблену музику в своєму щоденному плейлисті.

"Привіт, з вами Лобода. І сьогодні я поділюся з вами десяткою моїх улюблених кліпів у програмі "Мій плейлист". Починаємо!"- сказала на відео артистка.

Раніше ми писали про те, що Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена". Так, артистка виступила в Дубаї і розповіла про це своїм фанатам.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода дозволила 9-річній доньці Єві змінити колір волосся на екстремальний рожевий.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода виклала фото з донькою і розкрила плани на січень, про музику ні слова: "Відмінне рішення".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода почала 2021 рік зі скарг. Вона розповіла, через що доводиться проходити артистам, щоб радувати своїх шанувальників.