Наслідки проведення обов'язкового ЗНО з математики у 2021 році для випускників шкіл, які через пандемію коронавірусу не змогли опанувати знання, будуть фатальними для всієї країни.

Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розмістив український блогер та політолог Юрій Романенко. Він також додав статтю-звернення до міністра Сергія Шкарлета, написану Іваном Райлі.

"Зупиніть ідіотів і врятуйте дітей від ідіотизму! Наслідки проведення обов'язкового ЗНО з математики в 2021 році для випускників шкіл, які через Ковід-19 не змогли опанувати знання, будуть фатальними для всієї країни. Діти, які захоплюються біологією, хімією, географією, історією та іншими науками, саме через тести з математики не зможуть вступити до українських вишів і вимушені будуть здобувати освіту закордоном, зокрема у Польщі. Таким чином, українські виші втратять здібних абітурієнтів, а країна - громадян.", - йдеться у повідомленні.

Юрій Романенко, кадр з відео

Юрій Романенко висловив незадоволення системою освіти в Україні загалом. На його думку, всі її недосконалості є відбитком самої держави, де є звичним прикриватися ширмою "імітації бурхливої діяльності".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я завжди говорив, що наша ідіотська система освіти є відображенням ідіотської держави, де імітація бурхливої діяльності є ширмою для прикриття розпилу всього, до чого можуть дотягнутися руки розпилювачів. Ситуація із ЗНО це яскравий приклад такої ширми, яка створюється абсолютно негнучким, закостенілим, маразматичним Міносвіти. Звертаю увагу всіх батьків і прошу максимально широкий репост цієї статті Іван Райлі, який звертається до міністра.", - написав політолог. Юрій Романенко

Пост Юрія Романенка, Фейсбук

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом