Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантну серію селфі, на яких позувала у відвертому прозорому бюстгальтері чорного кольору зі вставками, крізь які просвічувалися її груди, доповнивши жіночний образ ніжним перловим намистом із золотими ініціалами. Так, "фішкою" спокусливих кадрів стала не тільки фігура красуні, але і макіяж з яскравими акцентами на очах - фіолетовими і жовтими стрілками на повіках.

При цьому зірка грайливо пожартувала, що завжди виглядає вранці саме так, поцікавившись у численних шанувальників, кому ще так пощастило, як їй.

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.

"Я так завжди зранку виглядаю♪

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

А ви???😁"

Фолловери засипали Лесю компліментами: "Ваууу, краса😍 😍 😍", " круто, не так, це точно - в халаті або фартуху😂", "Супер😍😍😍🔥🔥❤️", "Красиво😍 👍", "красуня шик шикарна Ле✅", "Леся ти красуня🌹 💪 😊", "а ми хочемо Лесю у #холостячка", "чарівна сексі".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.