Після тривалого "плюсового" періоду, який охопив новорічні та різдвяні свята, погода в Україні 9 січня принесе похолодання.

Морозна погода буде спочатку в західних областях, а вже 10 січня і на решті частини країни, крім крайнього півдня. Про це повідомив Укргідрометцентр.

Погода в суботу, 9 січня, буде похмурою та дощовою. Сонце побачать лише мешканці західних областей. А от решта території України потерпатиме від значних опадів у вигляді мокрого снігу. Водночас у західних областях очікують ожеледицю на дорогах.

У Західній Україні небо буде ясним та безхмарним. Тут серйозних опадів не прогнозують, однак синоптики закликають водіїв бути обережними на дорогах через високу ймовірність ожеледиці.
Температура повітря становитиме -1...+1 градус, вночі до -3.

На Сході небо буде вкрите хмарами. Синоптики попереджають про ожеледицю та налипання мокрого снігу. Стовпчики термометрів покажуть 0...+2 градуси.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У півночних областях вдень очікують дрібний сніг, який до вечора повинен закінчитися. Стовпчики термометрів не піднімуться вище -1...+1 градуса.

На Півдні протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці продовжиться нічний дощ зі снігом, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Стовпчики термометрів максимально покажуть +1...+3 градуси.

У Києві в суботу, 9 січня, буде хмарно. Синоптики прогнозують дрібний сніг, який почнеться зранку і закінчиться ближче до середини дня.

Температура повітря у столиці становитиме вночі -3°, вдень -1...+1 градус.