Льоша Тригубенко, якому відмовила Ксенія Мішина у фіналі проекту" Холостячка " – бізнесмен. І в одному з інтерв'ю зважився розповісти, яку роль в досягненні успіху відіграє роль підтримка близької людини.

" коли людина каже, що її не підтримують, вона просто перекладає відповідальність на цю людину. Я не хочу перекладати відповідальність ні на кого за свої вчинки, рішення і успіх. Якщо я буду говорити, що мене хтось не підтримував, і тому я нічого не домігся-це все маячня. І сьогодні у своєму житті мені не треба, щоб мене прям підтримували. Так я буду радий, якщо у мене з'явиться улюблена жінка, яка буде мене любити. Але моє життя і мій успіх не залежать від того, як мене будуть підтримувати", - говорить Льоша.

Українки прийшли в захват від таких правильних і мудрих слів Льоші. Вони відзначили, які золоті слова він говорить і що такий чоловік, як він в наш час – просто скарб.

"Таких, як Льоша чоловіків в наш час - це просто скарб", " золоті слова!", "Дуже добре сказано"," Лешенька ви принадність справжній чоловік, видатний порядний", " Я була за Олексія, а знаєте чому? Тому що він піклується про Ксюшу купивши їй речі які вона хотіла і не тільки. Вісь і мені шкода що вона на фіналі не вибрала Олексія", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом