Американський репер Каньє Вест, про розлучення якого зі світською левицею Кім Кардашьян активно заговорили на початку 2021 року, може наразі зустрічатися з українкою — проте усі деталі залишаються таємницею за угодою.

Про це розповіло анонімне джерело телеграм-каналу "Только никому".

Так, стосунки зірки хіп-хопу з таємничою українкою тривають вже не перший рік: вона навіть жила з Вестом на острові під час запису альбому (Кім Кардашьян тоді була вагітною першою дитиною). Познайомитися "чорнобровій" з самопроголошеним богом допомогли друзі з "тусовки" реперів. Угода про нерозголошення захищає приватність їх зв'язку, а на зустрічі дівчина навіть не може взяти телефон — його забирає охорона. За словами секретного кохання репера, Каньє — людина дуже сором'язлива.

Скріншот "Только никому"

Схоже, що цією інформацією вирішили поділитися з телеграм-каналом після новин про стосунки Каньє Веста з чоловіком: відомим епатажним співаком і візажистом Джеффрі Старом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Знайти незалежні підтвердження чуткам про роман репера з українкою Знай.ua не вдалося. Ймовірно, це не єдина сенсація про Веста, з якою зіштовхнуться читачі у 2021 році — новини про розлучення Каньє з Кім Кардашьян стали занадто гучним інформаційним приводом.

Каньє Вест перебуває у шлюбі з Кім Кардашьян з 2014 року. Пара до цього зустрічалася два роки і встигла народити спільну доньку. За роки шлюбу в парі народилися ще троє дітей - вони зверталися й до послуг сурогатної матері. Кім активно ділилася своїм досвідом материнства, особливо складно їй далася самоізоляція під час карантину через коронавірус.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.