Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила досить пікантне фото, сидячи на килимі на тлі чорного шкіряного дивана і цегляної стіни. Так, красуня приміряла чорний блейзер-оверсайз і масивні грубі черевики, доповнивши образ яскраво-рожевими кісками, вплетеними у волосся, а також макіяжем з неоновими стрілками на очах.

У такому незвичайному вигляді Наташа вирішила розповісти про серіал, який вразив її останнім часом - ним виявився "Королівський гамбіт" від Netflix, який вже встиг завоювати популярність по всьому світу. Картина настільки надихнула Горову-молодшу, що та вирішила і сама навчитися грати в шахи, зробивши це ще однією метою 2021 року.

"Приголомшливий серіал "Королівський гамбіт". Ми подивилися його за 1 вечір, а крайню серію залишили на наступний ранок (мені здається з мого побуту слово "останній" вже вийшло)

Наскільки сильно і красиво серіал розповідає про таку непримітну (для мене) гру, як шахи.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Відразу після перегляду в моєму телефоні з'явився додаток з вивчення цієї гри. Основи вивчені, тепер практика.

Я вдячна кожному дню за можливість вчитися. Впевнена, шахи змінять моє мислення, тому що в нашому житті дуже важливо думати не про зараз, а наперед.

Тактика, стратегія. Ще одна мета на 2021 рік - освоїти шахи. І звичайно розвивати себе. Не втомлюся повторювати, наскільки великий для мене 2021-рік Бика, мій рік 🙏 🏻 і я викладуся на всі 100%"

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати