В Україні у п'ятницю 8 січня посилять карантинні обмеження на всій території країни. Таке рішення прийняв Кабінет Міністрів України.

Завтра в Україні дозволено роботу з 8.01 по 24.01 продуктовим магазинам та ринкам, аптекам та ветаптекам, а також магазинам, що продають засоби гігієни, засоби зв'язку та корми для тварин.

Карантин в Україні, кадр з відео

Крім того, у період посиленого карантину дозволено роботу:

  • банків та інших фінансових установ;
  • поштових операторів;
  • АЗС (без зон харчування);
  • підприємств, які займаються техобслуговуванням і ремонтом авто;
  • поштових операторів;
  • готелів — за умови, що зони загального харчування в них працюватимуть тільки з 6:00 до 11:00;
  • за попереднім записом - перукарень та салонів краси.
  • громадського транспорту.

Нагадаємо, з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня починає діяти низка додаткових заборон, введених урядом, згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 1236.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

З 8 до 24 січня забороняється приймання відвідувачів у ресторанах, кафе та барах. Заклади громадського харчування зможуть працювати навинос та здійснювати адресну доставку замовлень. Також забороняється приймання покупців у непродовольчих магазинах, а також робота непродовольчих ринків та ярмарків. Торговельні центри мають припинити приймання відвідувачів.

Умови локдауну, Кабінет міністрів України

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом