Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Якось раніше виконавиця вже ділилася знімком в одному спортивному топіку і трусиках. А зараз, ймовірно, жінка постала в тому ж вбранні, але вже серед людей, що роблять її більш красивою.

Фанати Лободи оцінювали її її тонку талію і ідеально плоский животик, який підтверджує факт, що в свої 38 років Лобода виглядає краще багатьох 20-річних. А зараз вона зняла процес, як її "рожеві" волосся перетворюються в накручені і красиві.

"Брюки перетворюються на елегантні шорти", - зовсім тихо і майже нерозбірливо вимовила Світлана Лобода.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Зовсім недавно вона також з'явилася на сторінці свого концертного директора Нателли Крапівіної, яка постала поруч зі співачкою в досить чоловічому образі, в класичних брюках, туфлях і білосніжній сорочці. "Рік почався максимально позитивно і весело. Хочу продовжити цей стан якомога довше! Чого і Вам бажаю!😉#времячудес @lobodaofficial 💛", - написала вона у підписі до знімків.

Лобода і продюсер. скріншот: Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода з'явилася в обіймах "нареченого": "Весільне фото..."

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода в одному ліфчику показала досконале тіло: "Зібрала речі"

Знай.ua писав, Лобода віддасть 10 тисяч найвідданішому фанату: "Процес зсередини". Вона опублікувала пост, в якому розповіла, що стежить за творчістю шанувальників.