На одному з навчальних полігонів Луганщини пройшли тренування снайперів окремої механізованої бригади, які виконують завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Як зазначили на сторінці Операції об'єднаних сил у Фейсбуці, стрільби проходили під керівництвом досвідчених інструкторів. Українські військовослужбовці відточували свою майстерність у військовій справі.

"Військовослужбовці відточували свою майстерність у тому, як скритно підійти до цілі, облаштувати позицію, правильно здійснити влучний постріл з урахуванням напрямку та швидкості вітру, а також інших атмосферних явищ. Снайпери запевняють - лише постійна практика допомагає досягти гарного результату.", - йдеться у повідомленні. ООС

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

"Наші хлопці виконують бойові стрільби по кілька разів на місяць. Працюють парами на робочій дистанції від 700 до 1200 метрів. На дистанції 1200 метрів кожен з бійців впевнено вражає грудну мішень. Працюють як вдень, так і вночі. Для роботи у темну пору доби використовують тепловізійні приціли, - розповідає командир взводу снайперів.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

За підсумками навчання керівники занять відзначили, що всі військовослужбовці впорались із поставленим завданням та продемонстрували високий рівень бойового вишколу.

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

ЗСУ, facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом