Про те, що числа наділені магічними значеннями з давніх давен говорили не тільки прибічники містичних теорій. Про їх силу дізналися математики та фізики, котрі помітили конкретний вплив дат на життя людей. Окрема наука займається цим питанням - нумерологія. Тому звернемося до її джерел, аби дізнатися, які сюрпризи приготувала нам доля на Рік Бика.

Нумерологічний розрахунок долі на Рік Бика 2021

Нумерологія, фото: magic-daily.com.ua

Припустимо, дата вашого дня народження – 19.10.1987. Необхідно скласти всі цифри дати народження, а потім додати до них 5 (це сума цифр 2021 року: 2 + 0 + 2 + 1 = 5).

1 + 9 + 1 + 0 + 1 + 9 + 8 + 7 + 5 = 41. Складаємо цифри отриманого числа до тих пір, поки не отримаємо число в діапазоні від 1 до 9. 4 + 1 = 5. Виходить, що для людини з такою датою народження рік пройде під управлінням П’ятірки.

Одиниця

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Парні і непарні числа. Фото з сайту Astromega

Удача буде буквально супроводжувати вас на кожному кроці. Особливо часто вона стане посміхатися тим, хто постійно спілкується з близькими людьми і простягає руку допомоги оточуючим.

Двійка

Рік Бика буде для вас дуже непередбачуваним. Сюрпризи стануть як приємними, так і не дуже. Не довіряйте нікому на слово і покладайтеся виключно на власні сили та здібності.

Трійка

Нумерологія, фото: numerologiya-daty

Наступні 12 місяців принесуть вам цілий вир емоцій. Ви буквально ніколи не будете зупинятися на одному місці і це прекрасно. Довіряйте своїй інтуїції - саме зараз вона перебуватиме на піку своєї досконалості і допоможе вам вирішити купу питань, котрі раніше відкладалися.

Четвірка

Це число гармонії, а в рік Бика гармонія є найголовнішою причиною успіху. Згідно зі східним гороскопом, це буде не найбільш спокійний період, тому гармонійна і сприятлива енергія Четвірки прийде вам на допомогу.

П'ятірка

Нумерологія, фото: facedobra.com

5 вважають символом єднання тіла і душі.В цей час варто піклуватися не тільки про своє самопочуття, а й душевну рівновагу, адже вона зіграє ключову роль у вашому житті. Не поспішайте приймати важливі рішення, дуже ретельно зважуйте всі "за" і "проти", логіка зараз - ваш найкращий друг.

Шістка

Вам посміхнеться удача у творчій сфері. Потрібно бути обережніше з фінансовими витратами, а також не варто довіряти кожному зустрічному, розповідаючи про свої секрети, плани та амбіції.

Сімка

Нумерологія, фото: tayniymir.com

Спочатку зміни будуть здаватися непомітними, але потім ви побачите, як 2021 рік ставить звичний лад речей з ніг на голову. Доведеться звикати до нового темпу, людей та можливостей, більшість з яких відкриються досить неочікувано. І головне - там, де ви навіть їх не сподівалися побачити.

Вісімка

Ідеальний час для придбання житла, дорогих покупок, вкладення коштів у власний розвиток. Варто побоюватися боргів і кредитів. Також небажано давати гроші в борг.

Дев'ятка

Якщо у вас випала 9, варто приділити увагу сфері любові і взаємин з людьми. Удача посміхнеться тим, хто вміє знаходити компроміси і позбавлений егоїзму.

Нагадаємо, Усик показав свою "бандитську бригаду".

Як повідомляв Знай.ua, 22-річна мільйонерка з TikTok Діна Саєва розгнівала "голою" фотосесією.

Також Знай.ua писав, що кохана Меладзе Джанабаєва похвалилася гігантським перснем.