На Надю Дорофєєву на Балі напали корова, що стрибає, та агресивна жаба.

Для Наді Дорофеєвої 2020 ознаменувався розпадом гурту "Время и Стекло", який і подарував співачці популярність попзірки. Зараз Надя пробує себе як сольна виконавиця і виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Старт Dorofeeva був гучним - її дебютний трек "Gorit" увірвався у світовий чарт - сингл української співачки очолив топ-100 Apple Music та займав 1-е місце понад 2 тижні.

Однак, дебютна самостійна робота Наді зібрала досить неоднозначні відгуки. Шанувальники розділилися на два табори - одним оновлена ​​Дорофєєва сподобалася, інші ж дуже критично сприйняли її. А в мережі почали звинувачувати Надю Дорофєєву у плагіаті.

Щоб відпочити та відірватися від усього цього, Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями відправилася на Балі.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Звідти зіркове сімейство тішить своїх шанувальників яскравими кадрами та веселими історіями з відпочинку.

Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram

Цього разу Дантес в Instagram розповів, як вони з Надею проводять час та поділився курйозною історією, яка трапилась під час їхньої поїздки на мопеді на мопеді з Кангу в Нуса Дуа, де вони насолодились заходом сонця.

На зворотному шляху їх застав проливний дощ. Пригальмувавши біля будинку, в якому вони поселились, Дантес показав Наді величезну жабу, яка сиділа на стежці.

"Втиснувшись у мене Надя ляскаючи мене по плечу і ногах пошепки кричала: "Газуй, газуй!" Жаби- чи не її фінтиш подумав я і поїхав далі. А праворуч паслася корова. - О, корова - міським тоном сказав я - Газуй, газуй! Вона стрибає на нас! - вже голосно кричала Надя", - розповів Дантес.

Свою веселу оповідь Дантес проілюстрував фото, на якому Надя облизує його.

Надя Дорофєєва та Дантес, фото Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua, перша сольна пісня Дорофєєвої увійшла у світовий топ-чарт

Також Знай.ua писав, Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами