Український телеведучий Дмитро Комаров, відомий своєю програмою "Світ навиворіт", відправився разом зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко на відпочинок на Мальдіви.

Про це зірка екранів розповів у своїй публікації в соціальній мережі "Інстаграм".

Як пояснив сам Комаров, останні три місяці роботи виявилися особливо напруженими.

"За 90 днів зйомок без вихідних я жахливо втомився. Емоційно. Наприклад, тижнів півтора тому у нас була дорога на зйомку - просто дві доби в машині. І ось 20 грудня я точно вирішив, що треба робити паузу. Погуглив доступні в пандемію варіанти і зрозумів, що спізнився: на Новий рік практично не залишилося адекватних перельотів. Довелося змінити традиціям і замість самостійного подорожі вибрати турпутівку, про що я не пошкодував.<...> Так я вперше за багато років поїхав по системі «все включено» (крім алкоголю) в місце, яке називають раєм", — розповів про деталі свого рішення ведучий.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров, фото Інстаграм

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ймовірно, не забуваючи про свою професію мандрівника, Комаров розповів і трохи більше про Мальдіви.

"Мальдіви - держава з 1192 островів, а значить тут дорога електрика, будівництво, доставка. Відповідно і відпочинок тут дорожчий, ніж в інших країнах. Які варіанти у туриста? 1) Найпопулярніший - 4-5 зіркові готелі на островах. Що сказати - мрія в реальності 2) Пакетний тур. Те ж саме, але простіше в організації, а в пакеті часто дешевше, ніж при самостійному бронюванні 3) Самостійна поїздка на населені острови. Всупереч стереотипам, на Мальдівах є не тільки елітні острова-готелі. На великих населених островах є звичайні гьестхауси, хороші готелі «трієчки». Зайдіть на букінг і відфільтруйте готелі за ціною від низької до високої - переконаєтеся. 4) Для великих компаній є прикольна опція: оренда яхти, ночівля в каютах. Є ще спеціалізовані дайв-тури на кораблях. Загалом, відпочинок тут є не тільки «президентський» за ціною. А кайф, шикарні пляжі і «нирялка» гарантовані в будь-який з опцій.

Тільки врахуйте, що спиртне на Мальдівах - мегадорого. Продають в готелях, в 5-10 разів дорожче дьютіфрі)) Провезення заборонено, конфіскують. Але природа і краси такі, що п'янить крутіше алкоголю))", — ділиться порадами Комаров.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров, фото Інстаграм

У своєму пості Комаров розмістив і серію фото, у тому числі й підводного світу:

"Ділюся порцією фоток. Скати, акули, черепахи, мурени - я бачив цих друзів своїми очима, годував з рук і, природно, знімав на відео. Обов'язково викладу окремий ролик. Мої перші проби пера в підводних зйомках, по слідах Кусто.

P.S. Знайдіть фото: чоловік годує ската тунцем, а дружина танцює".

Нагадавши, раніше Дмитро Комаров поділився враженнями від чаю за 10 000 доларів: "З третього ковтка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" спробував китайський чай і знайшов спосіб розбагатіти: "Дорожче квартири".

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров розповів, як провів ніч у Внутрішній Монголії в Китаї, де буває 50-градусний мороз.