Новий рік 2021 представники українського шоу-бізнесу зустрічали по-різному. Хтось попри пандемію та обмеження полетів на Балі та інші острови, а хтось подався в Карпати. Дехто із зірок провів свято в колі сім'ї, здійснюючи мрії рідних. А дехто, не зважаючи на обмеження, влаштував запальну вечірку з іншими знаменитостями.

Заглянувши в кулуари зіркового світу, можна дізнатись, як українські знаменитості зустріли нове десятиліття.

Ольга Сумська разом з донькою Ганною та чоловіком Віталієм Борисюком відправились в Карпати. Новий рік вони відсвяткували в одному з готелів Яремче.

Настя Каменських з чоловіком Потапом відзначали свято разом із Катериною Осадчею та Юрієм Горбуновим Настя поділилася фото в Instagram та привітала фанів з 2021 роком.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Танцівниця Ілона Гвоздьова, що минулого року народила другу дитину, показала фоловерам сімейну ідилію зі своїм чоловіком Іваном Хом'ячуком та дітьми.

"...загадуйте бажання, вірте в диво, добре себе поводьте і воно обов'язково з вами трапиться", - написала Гвоздьова.

Тревел-журналіст Дмитро Комаров показав, яке острівне свято влаштував зі своєю молодою дружиною-красунею Олександрою Кучеренко. Комаров традиційно перервав свої навколосвітні експедиції, щоб відсвяткувати Новий рік з дружиною

"Спасибі, 2020 й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей планети. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування - всім без винятку. Але я проводжаю тебе з вдячністю і словами "дякую за те, що ти був". Без тебе не було б 2021, і всі ми не змогли б загадати бажання в сьогоднішню ніч. Дружно зустрічаємо 2021 і просимо, щоб він подарував нам з вами якомога більше любові", - написав ведучий.

Регіна Тодоренко, яка "відзначилась" цьогорічним скандалом, разом з чоловіком Владом Топаловим та сином зустріли Новий рік на Балі.

Рок-діва Юлія Саніна подарувала синові на свято домашнього улюбленця. У коментарях навіть попросила придумати "дівчинці" кличку.

Нагадаємо, Сумська привітала шанувальників з Новим Роком

Як повідомляв портал Знай.ua, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу познущалась з післяноворічних українців