2020 забрав на той світ "самого смертоносного" маніяка: погубив життя 93 жінок

У в'язниці на 80 - му році життя помер Семюель Літтл-один з найбільш відомих серійних вбивць США. ФБР визнала Літтла "найбільш смертоносним" вбивцею-на його рахунку найбільша кількість жертв в історії США. Літтл пішов з життя в одній з в'язниць в штаті Каліфорнія.

Доктор Комаровський порадив розмножуватися після стресів: "Ніколи не будемо"

Комаровський вирішив відійти від порад і просто привітати українців з наступаючим Новим роком. "Давайте будемо здорові, і ніколи не будемо забувати про головний девіз Діда Мороза доктора Комаровського. Який наш головний девіз, пам'ятаєте? Хороші люди повинні розмножуватися, після багатьох випробувань 2020, в новому 2021 році Я бажаю вам здоров'я і успішного розмноження", — розповів він.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Якщо залишилися святкувати Новий рік на самоті: чим себе зайняти і як не зійти з розуму

Зустрічати 2021 рік доведеться у вузькій компанії найближчих, а декому-навіть на самоті. Залишитися без підтримки друзів і рідних, наприклад, через самоізоляцію, психологічно дуже складно-саме тому фахівці підготували перелік того, чим варто зайнятися.

Самотній Новий рік, скріншот відео

У Мінсоцполітики розповіли, як вплинули на життя українців у 2020: комп'ютери для громад та районування

Зокрема, у відомстві зазначили підключення 420 ОТГ до інтегрованої інформаційної системи "Соціальна громада". Крім того, 525 ОТГ створили служби у справах дітей, створена національна соціальна Сервісна служба, схвалена Стратегія цифрової трансформації соціальної сфери.

Як позбутися від похмілля: важливі поради на 1 січня

Часто похмілля буває настільки сильним, що люди зарікаються, коли або гуляти на Новий рік і втрачають дорогоцінні години справжнього веселощі. Однак, побороти похмілля-реально.

Похмілля, фото: narodna-pravda.ua