Минуло вже майже 8 років, як українська співачка Тіна Кароль зіткнулася з дуже трагічною подією у своєму житті. В кінці квітня 2013 року пішов з життя її коханий чоловік, продюсер Євген Огір, після тривалої боротьби з хворобою.

Зараз же, в дуже успішний для Тіни Кароль час - 2020 рік, сотні тисяч шанувальників приписують їй романтичні стосунки з молдавською зіркою Даном Баланом.

Однак, незважаючи на ці чутки, Тіна все одно не розповідає, що відбувається в її особистому житті. Камери та рейтинги - це одна справа, а справжнє життя - зовсім інша історія.

Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona

Кохання - йде у вічність

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Співачка познайомилася зі своїм майбутнім продюсером і чоловіком в 2007 році на каналі М1. Навряд чи це було кохання з першого погляду - Тіна Кароль дуже розгубилася побачивши Євгена і навіть відчула якийсь тиск, а Огір, у свою чергу, майже не звернув уваги на артистку, так як був зайнятий.

Євген Огір став продюсером Тіни Кароль, допоміг їй побудувати кар'єру, а з часом їхні стосунки стали більше ніж робочими. Стосунки Тіни Кароль і Євгенія Огіра розвивалися досить стрімко. Вже в січні 2008 року вони таємно розписалися. Весілля відзначали в одному з київських ресторанів в обстановці найсуворішої секретності. 15 червня 2008 року подружжя повінчалося у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona

Обряд супроводжувався жахливими знаками - під час вінчання у Тіни Кароль загорілася від церковної свічки фата. А вінчальна сукня, яку артистка здала в хімчистку після церемонії, загубилася. У той час закохані не звертали уваги на такі дрібниці, тоді подружжя ще не знало, через які випробування їм належить пройти.

Тіна Кароль і Євген Огір дуже любили один одного, їх називали однією з найкрасивіших і найщасливіших пар в українському шоу-бізнесі. Головними сімейними святами подружжя називало день весілля і день народження сина Веніаміна. В одному з інтерв'ю Тіна Кароль зізнавалася, що у них немає побутових проблем, так як постійно зайняті самореалізацією і на сварки просто не вистачає сил і часу.

Тіна Кароль, Євген Огір та їх син Веніамін, фото: Ivona

Тоді, в 2013 році, після смерті чоловіка Тіна Кароль відключила всі телефони, скасувала концерти і виступи, і деякий час не з'являлася на людях. Артистка з'явилася лише на поминальній службі по чоловікові в Києво-Печерській Лаврі і на концерті, присвяченому Дню Перемоги.

Під час виступу на її шиї висів ланцюжок з обручкою чоловіка. Тіна Кароль не відмовилася від участі в зйомках вокального шоу "Голос країни" і досі є його суддею. Коханому чоловікові співачка присвятила безліч пісень, які досі не може виконувати без сліз.

Тіна Кароль, Фото Instagram

Трошки про те, що час - все таки лікує, і є моменти, коли мотивація перемагає. Тіна в 2020 році встигла стати телеведучою, тренером зі співу, зняла кілька кліпів, випустила альбом, обрадувала шанувальників успіхами сина Веніаміна.

Тіна посіла перше місце відразу в трьох номінаціях від онлайн-медіа "eurovision.ua": "Артистка року", разом з Даном Баланом "Колаборація року", а також альбом співачки "Найти своих" переміг у номінації "Альбом року". Варто зазначити, що в останній номінації Тіна зуміла обійти Настю Каменських і Макса Барських.

Раніше повідомляли, Кароль згадала найкращі моменти з Баланом за рік: "Обирайте серцем".

Як повідомляв Знай.uа, закутана по вуха Тіна Кароль вирушила за перемогою: "Ти чекаєш?".

Знай.uа писав, Тіна Кароль в бабусиному вбранні залізла під ялинку і взяла в руки "Чарівну паличку".