Всесвітньо відома співачка зі Сполучених Штатів Америки і кумир мільйонів підлітків по всьому світу Біллі Айлиш, яка нещодавно відсвяткувала свій 19-й день народження, днями потрапила до пікантного скандалу.
Так, Біллі зізналася, що любить "цицьки", після цього вона втратила більше ста тисяч підписників у Instagram - просто цілий Національний стадіон. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Только никому".

Біллі Айліш, instagram.com/billieeilish

"Біллі Айліш втратила 100к підписників через зізнання, що любить... цицьки! Беручи участь в челленджі, вона показала заставку свого телефону і малюнок, яким пишається. Скрізь - оголене жіноче тіло і груди. Біллі сама здивувалася і написала: "lol, I love boobs".

Скандал Біллі Айліш, скріншот: Telegram-канал "Только никому"

Скандал Біллі Айліш, скріншот: Telegram-канал "Только никому"

Чим, власне, образилися цілі 100 тисяч фоловерів, невідомо. Хоча припустити можна. Біллі спочатку було обурилася, потім забила і все видалила. На місце, яке звільнилося вже прийшла нова підписота, у Айліш знову більше 73 млн. але осад явно залишився.", - пишуть автори публікації.
Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Біллі Айліш поділилася новими кадрами з тизера документального фільму про себе. Дівчина - справжня зірка, яку до 18 років вже 141 раз було номіновано на різні премії. І при цьому у неї є свої страхи.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще