Російську ведучу і помірну опозиціонерку Ксенію Собчак скрутив ОМОН — але це лише кадр з останнього у цьому році випуску її ютуб-шоу “Обережно новини”.

Зірка опублікувала світлину з програми на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

На знімку Ксенія позує у красивій сукні, яка виблискує завдяки камінцям на ній. Сукня коротка, плечі відкриті, а декольте максимально низько. Жінку за руки тримають силовики.

Цю світлину Собчак підписала так: “А у вас як справи? Всі подарунки запакували? Підсумковий випуск Обережно новини всі подивилися?"

Це фото - кадр з пісні Ксенії, якою вона завершує свій випуск новин. У пісні жінка розповідає про рік, що минув. За словами Ксенії, її в цьому році не отруїли, бо в неї нема гульфика (натяк на отруєння Навального і його розслідування інциденту), у неї було багато роботи, вона не змогла отримати у власність ферму по розведенню крабів, а головним ворогом суспільного руху Black Lives Matter є вона (підкреслимо, з її перспективи). Ще у пісні журналістка співала про covid-19, трішки про поправки до Конституції і навіть президента Володимира Путіна.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто зазначити, що вокальні дані Собчак не те що не надто ефектні, а й доволі сильно ріжуть слух багатьом людям: покращити спів ведучої не зміг навіть доволі помітний автотюн.

Нагадаємо, Ксенія Собчак у кокошнику потролила росіян: "За Русь ус**сь

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Дом-2" Ксенія Бородіна доступно відповіла кривдникам: "Нах*й іди".

Також Знай.ua писав, Собчак хвалилася масажером і випадково показала оголені груди: "Як же так”.