Про смак та аромат домашньої курячої ковбаси й розповідати не потрібно. Ця апетитна страва є улюбленою для багатьох українців. Щобільше, така ковбаса готується без жодних шкідливих добавок і домішок.
Інгредієнти:
- 500 г курячого м'яса,
- 3 зубчики часнику,
- 200 мл вершків,
- 2 яєчних білки,
- 1 ч. л. солі,
- 1 ч. л. солодкої меленої паприки,
- чорний мелений перець
- спеції і трави за смаком.
Перший варіант приготування:
Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку. Часник подрібнити і додати в курячий фарш. Потім додати туди вершки, яєчні білки і спеції. Дуже добре вимісити, щоб вийшла однорідна маса. Викласти отриманий курячий фарш у фольгу і щільно загорнути і закрутити кінці.
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Зверху фольгу обернути декількома шарами харчової плівки і зав'язати кінці ниткою, так щоб не проникла вода. Викласти в каструлю заповнену водою, так щоб вода покривала ковбасу і варити 30-40 хвилин. Вийняти з води і остудити. Покласти домашню варену ковбасу в холодильник на ніч.
Другий варіант приготування:
Начинити готовим фаршем з курятини кишки. Зв'язати їх з обох сторін ниткою. Зробити в ковбасі кілька проколів тонкою голкою. Воду довести до кипіння і посолити. Варити ковбасу при дуже слабкому кипінні. Остудити.
Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом
Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.