У дев'ятому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" стало відомо, що у фінал суперсезону потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

Експерти модельного реаліті були дуже вражені роботою моделей, саме тому у фінал пройшли відразу три учасниці. Через недостатню мотивацію до перемоги не змогли дійти Іра Мойсак і Аріна Любітєлєва.

Напередодні фіналу, який відбудеться в понеділок, 21 грудня, на офіційній сторінці "СТМПУ" в соцмережі Instagram показали знімки фіналісток, які зачаровують. Так, в кадрі дівчата позують під час зйомок останнього епізоду проекту.

Дівчата вибрали для фотосесії блискучі спокусливі сукні. Варто зазначити, що всі моделі, які дійшли до фіналу однозначно заслуговують перемоги. Адже від них неможливо відвести погляд.

Даша Майстренко, фото з Instagram

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Таня Брик, фото з Instagram

Саша Литвин, фото з Instagram

"Shine bright like a diamond – це точно про Таню, Дашу та Сашу на суперфіналі #СТМПУ 🌟 Ти лише поглянь на ці неймовірні образи 💫 Очей не відірвати від кожної з дівчат 🌟 Залишилось лише дізнатись, хто ж стане переможницею сезону-реваншу, сезону топ оф зе топ , сезону, який своє соціальною місією доводить, що #красаврятуєсвіт 🌟", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова з'явилася з трьома фіналістками "Супер топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці модельного реаліті СТМПУ знову зійшлися разом.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Майстренко з СТМПУ презентувала першу колекцію власного бренду.