На знімальному майданчику "Топ-модель по-українськи" і "Супер топ-модель по-українськи" стає все гаряче. На офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'явилося провокаційне фото, де Алла Костромічова в короткій спідничці постала на столі з пляшкою алкогольного напою.

Але на цьому забавність знімка не закінчується, адже рідина відправляється в келих, який в свою чергу знаходиться на підошві черевика Аріни Любителевой (однієї з тих, що пішли учасник СТМПУ).

Дівчина ж лежить на підлозі, робить берізку і посміхається дивлячись в камеру. На ній можна помітити легінси і топік, з якого під силою земного тяжіння вивалюється об'ємні груди. "Ти взагалі віриш, що до Нового Року залишилося всього 13 днів? Є ідеї, що одягати, готувати, як святкувати і піднімати новорічний настрій? Якщо ні, - наш онлайн-журнал #СТМПУ летить на допомогу", - написано в підписі до знімка.

"Дуже шкода, що Аріна вылетила. Фото класне, прям Різдвяна вечірка. Ще на рекламі сухариках у неї було відмінне фото, на фотосесії браконьєрство дуже хороше. Та й зі скіфами її фото було явно краще ніж в Даші і Тані. Шкода, фінал Таня/Аріна виглядав б куди цікавіше", "Pдаюся горезвісною,але дуже люблю олів'є, його і приготую", "А до мого дня народження кілька годин", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Нагадаємо, Плакидюк з "СТМПУ" здивувала своїми апетитами: "Декольте на дванадцять персон"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці СТМПУ розкриють душу і рани перед Єфросиніною: "Підготуватися до такого неможливо"

Знай.ua писав, заміжня Костромічова з СТМПУ дала Нікітюку пожмакати "булочки”: "Сфоткай типу натурал”