Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

У 9 випуску "Холостячки" ідеальний Льоша вирішив показати себе з іншого боку і запросити Ксенію на гоночний трек.

"Вона думає, що я в усьому акуратний. Може навіть, що я зануда. Так ось! Я покажу їй, що в мені горить вогонь!" - заявив Тригубенко.

Але найнесподіванішим стало те, що Льоша сів за кермо сам. Чоловік захоплюється екстремальною їздою і впевнено заходить у повороти на швидкості багато років.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Показати ще

Ксенія Мішина, фото СТБ

Олексій Тригубенко, фото СТБ

Фіналіст вирішив дивувати "Холостячку" до кінця. Пара освоювала в цирку повітряну гімнастику. Без страховки Ксенія обняла Льошу за шию, а чоловік вхопився за троси. Там відбувся пристрасний і хвилюючий поцілунок!

Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ

Побачення закінчилося дуже душевною розмовою. Вони обговорили всі проблемні моменти, які можуть виникати під час сімейного життя. Одруження, готування, духовність, побут, машини, особистий простір, – Ксенія і Олексій вирішили всі питання шляхом доброти, любові та взаєморозуміння.

"Я розтанула. Будь ласка, не зупиняйте цей момент. З Льошею я постійно відчуваю тепло. Відчуваю цей трепет. Максимально сильні та щирі почуття. Він неймовірно ніжний, терплячий, мужній і сильний. Він не боїться своїх почуттів. У нас є шанс побудувати щирі, міцні стосунки. З Льошею почуття назавжди!" - зазначила Мішина.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Нагадаємо, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.