Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками.

Разом з популярними юними блогерами з Ulove.home, красуня почала все частіше з'являтися в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, знімаючи забавні і незвичайні ролики. Також Могилевська заінтригувала виходом нового кліпу і треку "Натусик", прем'єра якого відбудеться 18 грудня. Зірка вперше постане не в жіночному елегантному образі, а примірявши яскраву різнобарвну шубу і масивні золоті аксесуари, видавши лише кілька рядків з треку: "Натусик, залітай на шампусик...".

"2 дні..."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "нагадує мюзикл, круто👍 але сама пісня, як ніби її Потап написав)) схожий стиль))", "чомусь мені ця сцена нагадує Кіркорова🙈", "це правда ....!!!! Ще трошки і Наталія -- завітай до мангалля,,,,,,,🤧", "ви талант!!!А образи нехай змінюються!!!БАЖАЮ ВИКОНАННЯ БАЖАНЬ!!!❤️👍❤️".

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".