Популярна українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова, партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде свою сторінку в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників. Зіркова красуня стала мамою вдруге. 11 жовтня на світ з'явився маленький Домінік. Як відомо, Ілона та її чоловік Іван також виховують доньку Валерію.

Цього разу танцівниця поділилася милим фото в соцмережі, на якому показала, як годує свою кішечку Мію.

"Напередодні новорічних свят хочеться бути чарівною феєю і всім дарувати подарунки і відчуття свята! До речі, домашні улюбленці, я вважаю, не виняток, адже вони теж члени сім'ї. Наприклад, моя Мія не просто кішка, вона захисниця нашого сімейного вогнища і ще та мисливиця. Буквально днями нашу кухню окупувала моль - маленькі, противні метелики, літають і їдять крупи мої! Мія не довго думаючи за день, може два, відкрила сезон полювання і всю її переловила, навіть не довелося купувати засіб від молі. Ось це я розумію користь від кішки. Звичайно її подвиг не залишився без нагороди", - написала Ілона.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадавши, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала місячного синочка: "Швидко летить час".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гвоздьова зізналася, хто насправді повинен був перемогти на "Танцях з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Гвоздьова з "Танців з зірками" показала фігуру через два місяці після пологів: "Моя мотивація".