Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим кумедним роликом, знятим спеціально для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, артистка жартома показала, як зазвичай відбувається у більшості дівчат випадкова зустріч з хлопцем, який їй таємно подобається.

Красуня зробила вигляд, ніби йде викидати сміття в бак на сходовій клітці, в той час як чоловік її мрії (в даному випадку - змонтований у відео Вілл Парфітт, 27-річний австралієць, двійник актора Ченнінга Татума), який виходить з ліфта, одягнений "з голочки". Вся сіль в тому, що сама Олена вбратися як слід не встигла, тому "постає" перед чоловіком з недбалим пучком на голові, в домашньому халаті, пухнастих капцях, і зі сміттєвими пакетами в руках. Все, що вдається зірці - ніяково помахати обранцеві ручкою.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"І знову зустріла його"

Варто відзначити, що раніше Alyona Alyona виставила відео, на якому взяла на ручки пухнастого друга - собачку породи сіба-іну. Так, артистка, примірявши стильну яскраво-помаранчеву толстовку, підняла пса над головою, пародіюючи одну з найбільш пам'ятних сцен з мультфільму "Король Лев", де Рафікі (мавпа-мандріл) піднімає новонароджено Сімбу, сина Муфаси і власне, головного героя, щоб показати королівству головного спадкоємця, майбутнього короля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.