Для Instagram-блогерки Ангеліни Міляєвої, яка позиціонує себе як "королева життєвих відео", настав зоряний час. Її помітила і додала в свої інста-сторіз співачка Оля Полякова.

Міляєва записала не найполіткоректніше відео, де пародіює мусульманських дівчат - її голова замотана хусткою. Блогерка також намалювала собі "моноброву" і замалювала зуб чорним, щоб склалося враження, що зуба немає.

Чим же Ангеліна Міляєва так привернула Полякову? Та все просто. Записала відеоролик, використовуючи її голос. - Ти хотіла на конкурс краси? - Так, не взяли. - А чому не взяли? - А ти не здогадуєшся? Трошки апгрейднулась - ось приблизно такий невигадливий "діалог" відбувся на екрані. Полякова, здається, людина не горда - вона дійсно готова додавати в сторіз що завгодно, аби там була згадка про її персону.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Зрозуміти мотивацію цього відео не вдалося ні фанатам, ні нам. О, загадковий світ шоу-бізнесу, скільки ще глибокодумних "перлин" ти нам піднесеш?

Нагадавши, Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв " Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, Полякова одягла халатик на голе тіло і змусила людей дивитися. Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу "Маска".