Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми головними чоловіками: чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим, синами Еміром-Рахманом і Селімом-Гіраєм, батьком Алімом Джамаладіновим, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет, курортне містечко Марса-ель-Алам.

Щаслива матуся позувала з маленьким Селімом-Гіраєм, сидячи на золотому пісочку і насолоджуючись блакитною прозорою водою, поки ззаду височіли пальми і пляжні парасольки. Від спекотного сонця Джамала сховала малюка під блакитною кепкою. Варто відзначити, що обличчя Селіна зіркова сім'я поки приховує від чужих очей, зате публікує безліч спільних селфі з 2-річним Еміром-Рахманом.

Фоловери залишилися в захваті: "Джа, яке чудо😍 такі ви Класні! Машалла❤️", " принадність 😍 😍 😍 які ви красиві👍 💖 😘 😘"," мур мур ❤️як мило🤗❤️"," клас💗яке фото😍", "маленький Гірай - так задумливо вдивляється у воду)))".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, Джамала видала топ кращих серіалів для осінніх вечорів, підготуйте ковдру і какао

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком, навіть вбрання в тон

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала зачарувала архівними фото своєї юності