Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість, у якої, до слова, більше 10 мільйонів фоловерів, вирішила показати, як насолоджується життям після 32-го дня народження, яке відсвяткувала 8 жовтня. Так, дівчина приміряла яскраво-синє сміливе боді і чорні босоніжки на підборах, влаштувавши гарячу фотосесію на даху одного з хмарочосів з панорамним видом на вечірнє місто. Красуня безстрашно притулилася до самого краю висотки, грайливо розпустивши волосся і спокусливо дивлячись в камеру.

Звичайно ж Джоджо не упустила можливості блиснути пишними величезними сідницями, за які її порівнюють зі світською левицею Кім. Втім, сама Бейбі стверджує, що її сідниці натуральні, отримані лише завдяки наполегливим тренуванням.

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. До речі, ім'я Джоджо - псевдонім, а справжнє ім'я красуні невідомо. Модельну кар'єру знаменитість почала у 2010 році, а зараз є амбасадором спортивного харчування Protein World.

Варто відзначити, що Бейбі - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.