Дружина президента України Володимира Зеленського Олена зізналася в тому, що досі пов'язана у співпраці зі студією "Квартал 95", яка займається виробництвом розважальних програм і шоу-проектів.

Вона зазначила, що занадто багато сил вкладала в роботу протягом близько 20 років, щоб згодом покинути її. Про це жінка повідомила в інтерв'ю "BBC News Україна".

Читайте Знай в Google News!

"Це - моя друга сім'я. Я занадто багато сил і енергії вкладала в цю роботу протягом майже 20 років, щоб її покинути. Це моя емоційна схованка. Колеги-мої друзі, які не змінили свого ставлення до мене через зміну мого статусу, і я це дуже ціную. Після обрання Володимира я припинила роботу в проекті "Вечірній квартал". Але існують також інші проекти, - розповіла Зеленська.

Однак все ж дружина Глави держави визнала, що набагато менше часу може присвятити роботі на студію "Квартал 95", але не назвала, до реалізації яких проектів залучена.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Роль першої леді не передбачає якихось чітко визначених обов'язків, тому першим викликом було знайти себе в ній. Я не хочу обмежуватися лише представницькою функцією. Перша леді в будь-якій країні-це голос, який чують, і це створює багато можливостей для гуманітарної роботи", - додала вона. І зараз вона займається реформуванням системи шкільного харчування, після того як перехворіла коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня

Як повідомляв "Знай.ua", чому Олену Зеленську не полюбили українці: "Чоловік прислухається"

Знай.ua писав, українці злякалися за Олену Зеленську: "Тема насильства не легка для мене"