Співачка Настя Каменських обожнює соцмережі. Будучи навіть дорослою і заміжньою дамою артистка із задоволенням дурить на камеру.

Так, у своєму новому ролику, який Настя виклала як в Instagram, так і в TikTiok, вона постає у своїй гримерці спочатку без макіяжу, потім показує мову і тицяє косметичним брасом в камеру. Помах кисті, кадр змінюється, і ось, Каменських вже "при повному параді" - в сценічному одязі, з високою зачіскою і з макіяжем у фіолетових тонах.

Однак, шанувальники в коментарях старань Насті не оцінили. Її відео визнали занадто інфантильним-такі ролики, мовляв, знімають діти і підлітки. Найбільше претензій викликала мова Каменських. "Настя, скільки можна показувати мову?""Чесно кажучи, стало тільки гірше", " будує з себе...15", " х...нею страждаєш, краще б ти була вагітна", - писали читачі.


Але були і ті, хто оцінив яскраву "витівку" артистки. Їй писали, що вона красуня і що хочуть такий же наряд\спонжік\макіяж. Словом, кожному-своє, а популярності серед передплатників Насті не позичати.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Каменських на всю країну розповіла про їх з Потапом пристрасного кохання:"Падали обидва в ліжко".

Як повідомляв портал Знай.ua, поцілунки Насті Каменських з чарівною подружкою просочилися в мережу: Потап точно був не проти.