Українці занепокоїлися за стан Олени Зеленської після її поста про допомогу жертвам домашнього насильства. І навіть побачили в тексті таємне послання.

Читайте Знай в Google News!

Перша леді України Олена Зеленська повідомила про відкриття нового притулку для постраждалих від домашнього насильства в Київській області.

"Це повідомлення про сміливість. Сміливість сказати "ні!"домашньому насильству. Насильству, від якого щорічно страждають сотні тисяч українців. Для мене ця тема не є легкою, як, мабуть, і для кожного з вас. Але вона важлива. Більше того, я вважаю своїм обов'язком відкрито говорити про неї, тим самим підкреслюючи – насильство не можна замовчувати.",- написала вона.

За словами Зеленської, отримати психологічну допомогу і потрапити в шелтер можна кількома способами. Перша леді підкреслила, що кожна людина може звернутися за допомогою і бути почутим.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У мережі звернули увагу саме на фраза, що для Олени Зеленської ця тема домашнього насильства не є легкою, як і для інших. За такою короткою фразою можуть ховатися події, про які жінка ніколи не говорила публічно. Хоча може бути користувачі Мережі даремно розвели паніку і виною всьому недостатньо коректне формулювання.

Проте українці висловили їй подяку за створення таких центрів допомоги і те, що вона піднімає таку важливу тему.

"спасибі, що піднімаєте цю тему і допомагаєте тим,хто потрапив в таку ситуацію"," Ви молодець👍 👍 👍в Польщі теж таке є, але я не очікувала що буде й у нас❤️", " спасибі за вашу роботу. Це дуже важлива тема. Разом ми зможемо змінити ситуацію", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах, вже з 1 січня.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська вся в чорному відкрито заговорила про домашнє насильство.

Також Знай.uа писав, що Олена Зеленська позбулася зору заради українців.