Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив в Сторіс кумедний скріншот з Директа, куди йому написала одна з прихильниць. Так, артист і його красуня-дружина Лілія 9 грудня відсвяткували перший ювілей їхнього маленького сина Леона - хлопчикові виповнилося 5 років. З радісної нагоди зіркові батьки влаштували для малюка незабутнє свято, куди запросили супергероїв-аніматорів, друзів Леона, брали участь в різних конкурсах і багато веселилися.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Після декількох відео зі святкування фанати зіркової сім'ї почали не тільки вітати Леона з днем народження, засипаючи хлопчика теплими побажаннями, а й бажати Владу і Лілії скоріше обзавестися другою дитиною, а саме дівчинкою, щоб та була копією красуні-мами, адже син більше схожий на свого батька.

"Треба ще й дівчинку, яка буде схожа на маму",- радить жінка.

"Навіть не ображаюся", - констатує шоумен, відзначаючи, як сильно кохає Лілію.

Варто відзначити, що Влад і Лілія дуже довгий час приховували обличчя Леона від цікавої аудиторії, навіть майстерно ховали його на сімейних спільних фото, а вперше хлопчик, після серйозної розмови з батьками, самостійно прийняв рішення показатися публіці в шоу "Маскарад", де його батько був одним з членів журі разом з Юрієм Ткачем, Потапом, Наталією Могилевською, MARUV і Монатіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.