Російська співачка, телеведуча, актриса і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі" ВІА Гра " з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Співачка дала зрозуміти в новій публікації, що абсолютно не боїться старіти і вважає, що вік не так вже важливий.

"молодість проходить, від неї може не залишитися і сліду, важливо те, що залишається у вас всередині, що ви транслюєте світу і чим наповнюєте себе. Згодні?",- написала вона.

Фанати не пройшли повз таку важливу тему і підтримали артистку і відзначили, що це може працювати в поєднанні з психотерапією і що є жінки, які з роками тільки гарнішають.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

" але є жінки, які з роками лише гарнішають! Розквітають!!! Знаю таку...", "Звичайно)).. особливо в поєднанні з хорошою психотерапією", "по вам не видно, що проходить, виглядаєте відмінно", " ви виглядаєте на 💯. Краса, елегантність, розкіш", "Пост до мого настрою «скоро 30", " все дуже просто, наша краса всередині нас😘", " а все 💯! Ви притягуєте і випромінюєте добро і світло☺️❤️"", " так, це правда! Люди з чистою і красивою душею, в старості дуже класно виглядають!", "Альбіна❤️, але це не про вас!!! Ви з роками тільки гарнішаєте", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс-солістка "Віагри" Джанабаєва оголила шикарні форми в придорожньому готелі, десь кусає лікті один Меладзе.

Як повідомляв Знай.uа, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя.

Також Знай.uа писав, що екс-солістка "Віагри" Джанабаєва похвалилася новим другом з міцним і довгим кінцем