Тренерка шоу "Зважені і щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська заговорила про душевне здоров'я та пов'язані з ним хвороби.

Читайте Знай в Google News!

Марина Боржемська впевнена, що всі наші хвороби залежать він психологічного стану людини та її нервової системи. Про це вона написала у своєму Інстаграмі.

"Здавалося б, побита фраза 👉 "всі хвороби від нервів" 💔 Впевнена, ви здивуєтеся, але, це дійсно так. Наш фізичний стан впливає на організм точно так же, як і емоційний. Про психосоматики можна говорити довго, але, це факт: позитивні емоції сприяють збереженню здоров'я🙏 При поганому самопочутті, позитивні емоції прискорять одужання, негативні ж навпаки уповільнюють і знижують імунітет👇", - пояснила вона. Марина Боржемська

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

На думку Марини Боржемської негативні емоції провокують наступні хвороби:

  • гнів послаблює роботу печінки
  • горе послаблює роботу легенів
  • занепокоєння послаблює роботу шлунка
  • стрес послаблює роботу мозку і серця
  • страх послаблює роботу нирок
  • жадібність послаблює системи травлення
  • ревнощі порушують гормональний статус організму

"Не варто так само проявляти жалість до себе і самобичування. Рано чи пізно, накопичені емоції, можуть викликати фізичні симптоми хвороб👆 це може відбитися на якості сну і викликати безсоння, хронічну втому, порушення пам'яті, і інші прояви, такі як незрозумілі тривожні стани і навіть відчуття сильного страху, мігрені і на цьому тлі часті простудні захворювання.", - написала вона. Марина Боржемська

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Марина Боржемська радить приділяти увагу не лише своєму фізичному здоров'ю, а й душевному, адже воно відіграє дуже важливу роль у нашому житті.

"Бережіть не тільки своє фізичне здоров'я, але, і душевне, воно займає найважливішу роль в житті і, безумовно, впливає на здоров'я людини. Зберігайте позитивне мислення і це буде кращою профілактикою різних захворювань, починаючи від простудних, закінчуючи хронічними хворобами. А ви помічали, як впливає ваш настрій на стан здоров'я?", - написала вона. Марина Боржемська

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч". Філіп Кіркоров і Оля Полякова виступили на одній сцені у Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.