Екс Віагра, а нині успішна сольна виконавиця Анна Седокова представила прем'єру своєї нової пісні"Прив'язана до тебе". Пісню Седокова присвятила своєму коханому, баскетболісту Янісу Тіммі (про це говорить постер до пісні, де вони пристрасно цілуються). А прем'єра відбулася в ніч з 8 на 9 грудня.

Пісня присвячена найніжнішим і трепетним почуттям. У приспіві рядки:"Прив'язана до тебе, немає ніяких ідей, прив'язаний ти до мене, ти краще за всіх людей".
Анонсуючи пісню, Седокова представила ролик, де, в хутряній шубці танцює прямо на вулиці, оголивши плечі. Шанувальники чекали прем'єри з нетерпінням, і ось, вона нарешті відбулася. Насолоджуємося ліричним треком і чекаємо з нетерпінням кліпу.

Шанувальники вже встигли оцінити новий твір Сєдокової.

" яка ніжна пісня! Прямо слухаю і мрію і думаю про улюблене" , як завжди на висоті", "офігенно!", "Ви прекрасна пара, а пісня просто супер!",- писали шанувальники таланту Сєдокової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.