Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина показала, як відпочиває на вихідних, зізнавшись, що зима змушує її все більше лінуватися, менше вставати з ліжка і коротати дні за переглядом улюблених серіалів. Так, красуня все ж знайшла час, щоб не тільки приміряти розкішну еротичну білизну смарагдового кольору, але і навіть зробити ніжний макіяж, сидячи на шовкових простирадлах.

До всього іншого, білизна зірки виявилося ще й напівпрозорим, тому найуважніші шанувальники змогли без докорів сумління розглянути її пишні груди і стегна, а також осину талію. При цьому Ана доповнила жіночний образ ще й зачіскою - легкими локонами.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше