Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося нове фото, де Кароліна позувала на тлі стіни в шовковому халатику ніжно-рожевого кольору, тримаючи на руках миленьке сіре кошеня породи шотландська висловуха. Так, обличчя артистки шанувальники додали за допомогою фотошопу, проте все вийшло настільки провдоподібно, що з легкістю походить на правду і може заплутати найбільш наївних фанатів Ані.

"всім мяу💋"

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років. Артистка виховує 9-річну красуню-доньку Софію, яка підростає такою ж харизматичною, як її зіркова мама, а ось про домашніх вихованців Лорак не розповідала своїй публіці, тож можна лише припустити, що в її будинку немає пухнастиків. Зате у її колишнього чоловіка, Мурата Налчаджіоглу, є пес породи акіта-іну на прізвисько Чебурашка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще