Популярна українська письменниця Ірена Карпа сьогодні, 8 грудня, відсвяткувала свій день народження.

Читайте Знай в Google News!

З цієї нагоди Ірена Карпа знялася напівоголеною у фотосесії та виклала відверті знімки у своєму Інстаграмі. Письменниця також підбила підсумки до свого 40-річчя.

"Так. Попереджаю. Якщо хоч одна падлюка ляпне «в 40 життя лиш починається» - прокляну. Ну бо що це таке? Життя до цього, значить, не було, а тепер візьме й почнеться? Не треба нівелювати все прожите непосильним трудом і невимовною легкістю, не треба. Я на тому прожитому не одну книжку написала, не один альбом музичний і навіть майстер-клас імені лайф-стайлу дала.", - написала письменниця. Ірена Карпа

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa

Ірена Карпа зізналася, що попри все дуже любить своє життя і все, що відбувалося у ньому до її 40-річчя. Найбільше письменниця пишається тим, що у порівнянні з юністю "припинила сама собі створювати страждання на рівному місці".

"Я люблю своє прожите. Всі ці 40 штук обертів Землі навколо Сонця. Всі ці свої подорожі, нещасні і щасні кохання, депресії і виходи з них, дітей і собак, друзів і ворогів, що навчили розбиратися в людях. Я пишаюся тим, що, порівняно з юністю, припинила сама собі створювати страждання на рівному місці. І тіло мені більше подобається це, що є в 40, ніж те, що було в 20. І лице теж (good news, дівчата: життя після 35 існує!)", - написала вона. Ірена Карпа

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa

Карпа додала, що їй вдається сприймати себе не надто серйозно і вже від цього вона стає щасливішою. Вона радіє, що "не обросла реальними чи метафоричними бігудями й халатом солідності "жіночки-берегині".

Письменниця почувається щасливою, адже поряд коханий чоловік та діти, які не стали для неї "кінцем свободи", а окремими особистостями з власним життям. Вона радіє своїй улюбленій роботі, домашньому улюбленцю, книгам, які читає. Водночас Карпа зізнається, що "на потім" у неї є багато мрій і бажань, вона продовжує відкривати нові інтереси і переосмислює життя.

Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua

Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.