Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив яскравий кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", 7-й сезон якого закінчився 29 листопада і запам'ятався численним шанувальникам проекту найбільш неоднозначною перемогою, коли Санта Дімопулос посіла перше місце, але захотіла розділити кубок з Юлією Саніною.

Так, артист зізнався, що перша неділя без проекту пройшла дуже незвично, хотілося надіти новий жилет і піти в кадр. Втім, Влад зазначив, що йому точно є чим зайнятися найближчим часом - на нього чекають новорічні зйомки, кортопоративи, гастролі, перший ювілей сина Леона, якому 9 грудня виповниться 5 років. Скандальний фінал "Танців з зірками" Яма коментувати поки що не став.

"ПЕРША НЕДІЛЯ БЕЗ "ТАНЦІВ"

Позаду 14 тижнів прямих ефірів і звикання дається взнаки. Шкірою відчуваю - так і хочеться вдягнути новенький жилет і, в міру нервуючи, піти в кадр.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Сезон @tanci1plus1 виявився дуже складним і непередбачуваним, але, разом із тим, яскравим. Дякую величезній команді професіоналів на чолі з @zavaduk . Ви дивували навіть тих, хто бачив майже все, і не раз. Колегам @ekaterinakukhar_official @gregory_chapkis - за красу і настрій, поруч із вами завжди необхідно бути «в тонусі».

Минув тиждень, я ніби охолов, але результати фіналу поки що не коментуватиму. Втішає те, що танцювали добре всі три пари😉

Татуювання на згадку про 2020 робити немає сенсу, для цього є шрам із 12-го ефіру і 12-го павільону✌🏻

Попереду декілька новорічних зйомок і перший ювілей сина. Потім гастролі, фестивалі, знову зйомки, корпоративи, включно із Новим Роком... А можливо і ні - це ж 2020🤷🏿‍♂️

Знаю точно одне - все буде так, як показую на останньому фото.

Ваш Влад Яма😎"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.