В автомобіль пороги- "головний біль" всіх власників машин. Адже ця частина авто найбільш схильна до зносу і деформації внаслідок корозії та інших небажаних явищ. Існує простий і дешевий спосіб зробити так, щоб пороги не псувалися, передає "Наука і Правда".

Отже, приступати можна прямо зараз.
Незалежно від того, в якому році був випущений ваш автомобіль, в його порогах є технічні отвори, які закриваються заглушками.

Відкрийте їх, і залийте всередину порога відпрацьоване технічне масло, після чого поверніть заглушки на місце. Після цієї процедури проїдьте на своїй машині коротку відстань, не більше трьох кілометрів, при цьому пригальмовуючи якомога частіше.

Завдяки цьому, масло пошириться по внутрішній поверхні, звідки зазвичай починається процес корозії і охоронить пороги.
Важливий нюанс: процедуру важливо виконувати, коли масло ще тепле. Такий простий лайфхак допоможе зберегти пороги в цілості й схоронності протягом декількох років, після чого процедуру можна повторити.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.