Ілон Маск - один з найвідоміших людей на нашій планеті. Саме Маску належить величезна кількість ідей, які змогли зробити наше життя кращим. Однак колись Ілон був маленькою дитиною з далекої Південно-Африканської Республіки.

Мама Маска-Мей, навіть випустила цілу книгу, в якій розповіла про його дитинство і виховання своїх трьох дітей.

Мей Маск, фото: Instagram

Мей вважає, що її діти – це найкраще, що було в її житті. Однак свій шлюб вона вважає помилкою. Сімейне життя у них не склалося, і довелося жити в гуртожитку для лікарів.

Вона розповіла, що в їхній квартирі в гуртожитку було 2 кімнати – спальня, в якій жили діти, і вітальня, в якій вона спала сама.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Вона розповіла, що намагалася виховувати в дітях ті ж якості, які в ній виховували і батьки. Зокрема, вона намагалася виростити в них самостійність, доброту, чесність, працьовитість. Вона вважає, що дітей не можна оберігати від відповідальності. Мей Маск також сказала:"Якщо діти не привчені до розкоші - вони вміють виживати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.ua, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.