Навіть найуспішніші люди часом стикаються з фінансовими труднощами. Крім того, це часто накладається на ситуацію, коли не в наших силах змінити що-небудь самим.

У такі моменти допомагає звернення до Вищим силам, здатним захистити, допомогти і обернути події на вашу користь. У скрутному становищі навіть невіруючі люди часом звертаються в молитві до святих. І якщо молитви щирі, то святі не відмовлять. Так, наприклад, Свята Матрона вважається могутньою покровителькою людей, які потрапили в матеріальну нужду і тих, кому потрібна робота.

Молитву Святій Матроні про гроші можна вимовляти як в церкві, так і вдома, перед іконами. Вона звучить так:

«звертаюся до тебе, Матрона, і молю тебе про допомогу у важкий момент мого життя. Допоможи мені знайти грошовий достаток та визволи мене від жадібності і спокус гріховних. Нехай гроші, зароблені на їжу, підуть і на покриття необхідних витрат. Попроси Господа Бога проявити до мене милосердя, не прогнівайся на мене за прохання мою. Амінь"»

Існує також Молитва Святої Матрони про допомогу в пошуках роботи.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

«Блаженна Мати Матрона, допоможи своїми молитвами сильними мені, рабу(е) Божому(їй) (ім'я), знайти фінансове благополуччя. Допоможи мені знайти роботу, яка допоможе мені розбагатіти і позбавить мене від потреби і проблем грошових. Нехай буде праця Моя спрямована на благі цілі, нехай позбавить мене Господь Бог від зла і спокус. Свята Матрона, вірю я в щедрість і сподіваюся на допомогу твою. Амінь"»

Молитву Матроні найкраще вимовляти перед співбесідою або першим робочим днем. Якщо у вас виникли труднощі, ви завжди можете покластися на допомогу Матрони. Якщо ваші проблеми дійсно важко вирішити, а ваші прохання виходять з душі, свята покровителька обов'язково надасть вам підтримку.

Нагадаємо, молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні