Відомий співак Віталій Козловський у своїх stories вирішив віддатися ностальгії і опублікував фрагмент з кліпу "витрачаю", в якому знялася зірка Comedy Woman Катерина Варнава.

Хто б міг подумати, що самий вбивчий відросток на тілі Козловського — його палець. На кадрах видно, як Віталій підходить ззаду до нічого не підозрюючої Варнави і робить вигляд, що в неї стріляє. З пальця. Варнава картинно закочує очі і падає без почуттів. Фанати розділили ностальгію з улюбленим виконавцем.

Кліп " витрачаю "вийшов в 2015 році, трек увійшов до альбому"моє бажання". У кліпі Виконавець висміює світ лакшері, гламуру і лиску, де крім блиску і інтриг нічого змістовного немає.

Зіркою відеоряду і партнеркою Козловського по ролику стала відома кіноактриса і учасниця шоу "Comedy Woman" Катерина Варнава. На початку відео співак грає роль ультрасучасного піжона, одягненого з голочки в дорогі речі, в той час як Катя постає в образі недалекої простушки, млосно зітхає над модними журналами. Поступово дівчина "висмоктує" гроші з кишень свого бойфренда, перетворюючись в доглянуту і стервозну красуню.

Символічно, що з кожним новим модним придбанням Варнави на Віталіку зникає один предмет гардероба. Зрештою хлопець виявляється абсолютно голим, а його дівчина перетворюється в розмальовану холодну ляльку, гламурну до неподобства. На завершення відеоряду Козловський повертає своє назад.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, Козловський розповів про пережиту травму, Українки втішають: "Сам собі не нашкодь". Йдеться про те, що не варто відкривати душу перед кожним. Адже, не послухавшись розуму, можна неабияк собі нашкодити.

Як повідомляв " Знай.ua", Козловський показав результат першої з трьох чоловічих місій: "Плануємо народити сина"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю: "Я не беру на роботу повних людей". Гість програми дуже невтішно відгукується про повних людей, мовляв, навіть на роботу таких не бере.