Астролог Павло Глоба опублікував у своєму Instagram пророцтво на 8 грудня. У числі інших порад, Глоба рекомендує спілкуватися з природою і перейти в цей день з кричущих, яскравих тонів в одязі на більш стримані відтінки.

За словами Глоби, цей день відмінно підійде для вирішення будь-яких соціальних і матеріальних справ. Графік краще зробити вільний, адже в цей день плани можуть різко змінитися. Спілкуйтеся з природою, можна затіяти прибирання будинку, а ось прояви агресії — як з вашої, так і з чиєїсь ще боку, краще обходити стороною.

У плані здоров'я, 8 грудня день небезпечний - за станом організму необхідно стежити з особливою ретельністю. У цей день дуже погано захворіти або отримати травму. Глоба також пише, що можливе загострення хвороб кишечника, тому краще віддати перевагу дієтичному харчуванню.

“Буря, грім - до неприємностей. Втратити гудзик-знак позбавлення від поганих знайомств. Всі прикмети пов'язані з водою означають матеріальні проблеми. 🛏 Краще не бачити снів в цей день. Якщо снів багато, ви на помилковому шляху. Побачити багато одягу на собі-знак обману. Корисні продукти багаті кислотою. Їжа повинна бути легкою і повітряної. Бажано обмежити кількість рідини. Сприятливі сірі тони. Відмовтеся від яскравого і строкатого, а також від поєднання чорного і білого. Не рекомендується носити головні убори", - пише Павло Глоба.

Як повідомляв портал Знай.иа, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також Знай.иа писав про антигороскопі для кожного знака Зодіаку