Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

У 7 випуску Андрій Рибак зізнався Мішиній, що на нього чекає з проекту інша дівчина на ім'я Аліна. Він нібито їй пообіцяв, що покине шоу до фіналу, проте все пішло не за планом і чоловік закохався в "Холостячку". Незважаючи на обман учасника, Ксенія вручила йому бутоньєрку.

Потім в коментарях під однією з публікацій на офіційній сторінці проекту в Instagram користувачі почали обговорювати загадкову дівчину Рибака.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Виявилося, що після проекту він повернувся до Аліни. Про це свідчать її фотографії, зроблені в квартирі Андрія. До речі, через час дівчина видалила відео, проте в мережі залишилися скріншоти.

"Є такі люди, які живуть не своїм життям, а чужим. Тому що своїм життям вони жити не вміють. Ви лише уявіть, на секундочку, скільки всього корисного можна зробити для себе і своїх близьких, якщо не стежити за долями інших. А втім... це вже зовсім інша історія. Всім добра!" - написала Аліна Смирнова в своєму Instagram, явно натякаючи на поведінку Рибака в "Холостячці".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Ксенія Мішина потрапила в тенета брехуна: викриття в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Ксенію Мішину.

Також портал Знай.uа писав, що Мішина звернулася до психолога: учасники дадуть відповідь на "незручні" питання.