Відома українська актриса Ольга Сумська має велику кількість шанувальників, які активно стежать за її життям в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 700 тисяч осіб.

Телеведуча частенько радує своїх фанатів новими фото і відео, і періодично ділиться своїми рецептами і секретами краси.

Читайте Знай в Google News!

А зараз жінка в Stories Instagram опублікувала новий знімок, на якому постала з іншими представницями прекрасної статі на 120-річчя Української Радянської художниці, майстра народного живопису і представниці "наївного мистецтва" Катерини Білокур.

Ольга Сумська сфотографувалася разом з ними в комунальному закладі Київської обласної ради "Яготинський Історичний музей" перед показом власної колекції. Всі дівчатка, дівчата і жінки постали в шатах стоячи, тоді як актриса присіла посередині, посміхаючись.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в гримерку Сумської пробрався "фюрер", актриса просить українців про допомогу. Вона показала своїм шанувальникам загадковий чоловічий вигляд в масці у себе за спиною.

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська приміряла весільну сукню з найріднішою людиною, і це не чоловік: "Як дві половинки"

Знай.ua писав, Сумська приготувала цілу тарілку дивних кульок, блюдо відгадали не всі. Зірка порадила приймати цю настоянку натщесерце по чайній ложці на півсклянки теплої води курсом 10 днів.