Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво.

Красуня показала, як проводить час, прогулюючись по теплому Лос-Анджелесу серед пальм, гір і акуратних будиночків. Соня приміряла стильний шкіряний блейзер, чорну облягаючу водолазку, міні-спідницю і масивні черевики, доповнивши жіночний образ золотими аксесуарами: великими сережками-кільцями, ланцюгом і невеликою сумочкою. Кіперман продемонструвала, як проходить зима в Каліфорнії, адже в теплому кліматі холодний і часто сніговий грудень більше нагадував початок осені, на що вказували і зелені дерева, і яскраве сонечко, і вбрання красуні.

Фолловери засипали Кіперман компліментами: "Якщо дивитися на форму одягу то це не грудень а початок осені😉 😘 😍 😍 😍", " красатулька!", "Гарна дівчина💙 💛 👍", " красуня👍❤️😘", " а у нас мінус 10!))".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше