Легенда українських танців Григорій Чапкіс разом зі своїм дорослим сином Грегом дали інтерв'ю "Світському життю" з Катею Осадчою. Серед іншого, вони обговорили, чи не став шлюб Чапкіса-старшого з молодою дружиною причиною для конфлікту з дітьми.

Читайте Знай в Google News!

Відео з програми "Світське життя" було викладене на офіційний канал на сайті "Ютуб".

Перш за все, Осадча поцікавилася, чи не натякнув Грег про свій приїзд. Річ у тім, що син став сюрпризом для свого батька, приїхавши на фінал шоу "Танці з зірками", що для Григорія стало, за його зізнанням, й справді повною несподіванкою: "Ніхто нічого не говорив, я зі сльозами на очах зустрівся, ми не бачилися майже рік".

Сам Грег це прокоментував наступним чином:

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще

"Я не міг дочекатися. поки я сюди доїду, і просто випробувати цей момент зі своїм батьком. Цей сюрприз вийшов, я дуже радий, що я потрапив зі свого американського світу в його український світ, в шоу, яке він дуже любить. Наша сім'я - ми все танцюристи. Ми хочемо, щоб він просто нами пишався, і мені дуже приємно, що я потрапив на шоу, з ним сидів поруч. Я ніколи цього не забуду".

Григорій Чапкіс, скрін з відео

Катя Осадча була чи то достатньо сміливою, чи то досвідченою, чи то безтактною, і спитала у батька і сина про їх стосунки після одруження Чапкіса-старшого з молодою дружиною. Також ведуча поцікавилася, чи не сердиться Грег на тата через те, що він не приділяв йому достатньо уваги у дитинстві.

"У нас ніякої сварки не було. Я зараз сповідаюся, я був дуже поганим батьком. Це був якраз пік Ансамблю Вірського, по 5-6 місяців гастролювали з дружиною, його виховували інші люди", — сказав Григорій про другу проблему.

А ось коментар щодо шлюбу батька дав сам Грег: "Ми дуже раді, що є людина, яка за тобою дивиться, тебе любить, готує тобі їсти, і ми були весь час раді". Проблеми ж з комунікацією він списав на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, яка, на його думку, робить людей більш закритими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 90-річний Чапкіс показав молоду дружину на всю Україну: "Вона подзвонила і сказала - з'їж пігулку".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Грайлива Нікітюк блиснула лисиною на "Танці з зірками": "Яма вселився""

Також Знай.ua писав, 90-річний Чапкіс покаявся в гріхах після "Танці з зірками": "Ось таке я гі*но".